En aquest apartat us deixem algunes de les preguntes que sovint ens feu arribar. Esperem que us serveixi com a guia abans de venir al parc i, si no trobeu resposta no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem el més aviat possible.

CAL FER RESERVA PRÈVIA?

No, no cal fer reserva prèvia ni comprar les entrades abans de venir al parc.

ON ÉS MOLLÓ?

situacio-mollo-parcMolló pertany a la província de Girona, a la comarca del Ripollès. Molló està situat a la Vall de Camprodon.

 • Des de Barcelona: 1h i 50 min
 • Des de Girona: 1h i 17 min
 • Des de Vic 59 min.
 • Des de Camprodon:9 min.

Si entreu en aquest enllaç podeu conèixer la distància i l’estona del vostre viatge:

 

Com hi vaig des de casa? (Google Maps)

 

 

COM ARRIBAR AL PARC AMB TRANSPORT PÚBLIC?

 • Des de Barcelona: amb tren (Renfe) fins a Ripoll i de Ripoll a Camprodon amb autobús (Teisa)
 • Des de Girona: Amb autobús fins a Olot i d’Olot a Camprodon també (Teisa)
 • Des de Camprodon consultar autobús Teisa

 

QUINS HORARIS I PREUS TÉ EL PARC?

Al següent apartat trobareu els horaris i tarifes del parc. Recordeu que dues hores abans de tancar les portes del parc, es tanca l’entrades.

 

EL PARC ESTÀ OBERT SEMPRE? TOTS ELS DIES DE L’ANY?

El parc està obert tots els dies de  l’any excepte els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener. La resta  de dies de l’any tant el cap de setmana com entre setmana està obert.

 

QUIN TEMPS FA?

Molló Parc no té un centre meteorològic privat, si voleu saber el temps que fa a Molló podeu consultar la predicció municipal a Meteocat, o bé el temps a Tv3 (Pirineu oriental). Al nostre web també trobareu un enllaç a la webcam de l’Ajuntament de Molló.

 

PODEM VENIR AMB COTXET/EL PARC ÉS ACCESSIBLE?

Els camins són assequibles pels cotxets perquè els camins són suficientment amples i sense esgraons però,  el que sí que heu de tenir en compte  és que és un camí de terra, amb grava, alguna pedreta i un parell de pujades una mica fortes. No obstant, si voleu, el parc disposa d’un cotxer per a poder llogar, podeu fer la reserva en el següent enllaç  reserva cotxet.

 

QUAN DURA LA VISITA?

La visita al parc s’acostuma a fer amb dues o tres hores,  considerant que és una visita lliure passejant i mirant els animals. Cadascú es marcarà el seu ritme podent estar al parc fins a l’hora de tancament.

 

QUAN HIVERNEN ELS ANIMALS?

Els únics animals que hivernen en el parc són les marmotes, comencen a mitjans d’octubre fins a mitjans d’abril. Si seguiu el nostre Facebook  o visiteu l’apartat de noticies del nostre web, avisem de seguida que es desperten.

L´únic que s’ha de tenir en compte és que els animals durant l’hivern estan menys actius.

 

ES VEUEN TOTS ELS ANIMALS?

El Molló Parc no podrà garantir mai la visualització del 100% dels animals:

   • Els animals viuen en caus, ells decidiran si volen estar dintre o fora del cau en el moment que el visitant passi.
   • Molló Parc prioritza en benestar dels animals, fet que entre altres implica que puguin fer el que ells desitgin en cada moment (menjar, dormir, descansar, jugar…). Per  tant és el visitant que ha de prendre consciència observant i posant atenció durant el recorregut.

 

D’ON PROVENEN ELS ANIMALS DEL PARC?

Els animals del parc provenen de:

   • De centres de recuperació de la Generalitat: són animals que han patit algun tipus de lesió en la naturalesa i no poden ser reintroduïts ja que no aconseguirien sobreviure.
   • Animals que arriben al parc provinents de centres de recuperació i que venen la parc a seguir un procés d’habituació per un posterior alliberament.
   • Animals que provenen d’altres parcs  que han estat criats en captivitat, han tingut una dependència llarga de l’ésser humà la qual fa difícil la seva reintroducció a a naturalesa per poder garantir -ne la supervivència.

 

PODEM DONAR MENJAR ALS ANIMALS?

No, sota cap concepte es pot donar menjar a cap animal del parc ja que podria ser perillós que s’hi acostumessin i tenen una dieta equilibrada i dirigida pels veterinaris del parc, així sabem el què mengen i les quantitats que els hi convé. Els nostres cuidadors, sovint els donen menjar davant dels visitants, si coincidiu amb ells els podeu ajudar, però sempre han de ser aliments proporcionats pels cuidadors. A la granja del parc, podeu donar pinso a les cabretes. A la mateixa granja trobareu un expenedor de pinso (50 cèntims la ració).

 

POT VENIR LA NOSTRA MASCOTA?

No, no pot entrar cap mascota dins el recinte del parc per tal de garantir el benestar dels animals que hi habiten. Pels gossos, el parc gaudeix d’unes instal·lacions que per 4,00€ addicionals, l’animal estarà a l’ombra i amb aigua a disposició. Informeu-vos abans de fer la visita ja que les places són limitades.

PODEM PASSAR TOT EL DIA AL PARC?

Sí, podeu venir a primera hora, fer la visita al parc i quedar-vos a dinar al mateix parc i a la tarda podeu venir al Molló Parc Aventura per completar el dia.

PODEM PORTAR BEGUDES?

No es permet l’entrada de begudes al parc. A les dues zones de pícnic hi ha màquina de begudes i servei de bar.

 

PODEM DINAR AL PARC?

Al parc hi ha dues zones de pícnic en les quals hi trobareu servei de bar. A l’entrada/sortida trobareu la zona de pícnic el miradors dels óssos, i a mig recorregut (1h-1,5h del principi del recorregut) trobareu la zona de pícnic del Riu.

Horari del bar/cafeteria del Mirador dels óssos:

   • Juliol, agost i setembre obert tots els dies.
   • Resta de mesos: Obert dissabtes, diumenges, festius i ponts.

Horari del bar/cafeteria del riu:

   • Juliol, agost i  fins al 13 de setembre obert tots els dies (d’11.00 h. a 17.30h).
   • Abril, maig, juny i del 14 de setembre fins a  15 d’octubre: Obert dissabtes, diumenges, festius i ponts.
   • Resta de mesos: tancat.

 

ENS PODEM PORTAR EL DINAR DE CASA?

Sí tenint en compte que no es poden entrar begudes dintre el parc. Us podeu portar el dinar de casa i podeu menjar–vos-el en qualsevol de les dues zones de pícnic que estant proveïdes amb servei de bar o màquines dispensadors de begudes. Considerants que:

   • Zona de pícnic del Mirador dels óssos (Entrada/Sortida): es permet l’entrada de motxilles, cabassos i neveres amb entrepans, fruita…
   • Zona de pícnic del riu: només es permet l’entrada de motxilles i entrepans.

 

EN CAP DE LES DUES ZONES DE PÍCNIC ES PERMET L’ENTRADA DE BEGUDES