MOLLÓ PARC, EL PARC D’ANIMALS DELS PIRINEUS

parc d'animals dels pirineus

Molló Parc és un Parc d’animals situat en un Parc  Natural situat en un bosc on l’animació sorgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon.

Molló Parc ocupa una superfície de 10 hectàrees dins del terme municipal de Molló (Ripollès) i a uns 600 metres del seu nucli urbà. El parc ofereix al visitant un recorregut amb el que es pot gaudir de la natura durant 2 i 3 hores. Si el visitant hi vol passar el dia, però, l’espai de Molló Parc ofereix zones de descans i una cafeteria on es poden comprar entrepans freds o calents, refrescos, cafès i gelats per poder consumir-los a la zona de Pic-nic.

El recorregut indicat permet caminar entre cérvols, daines i cabirols; veure com s’alimenten i descansen els animals, com es relacionen entre ells, juguen i tenen cura de les seves cries, entre altres. Així mateix, el parc guia al visitant cap al recinte dels caprins, ocupat per la Cabra Hispànica, i d’altres recintes on s’hi podran observar muflons, óssos, isards i marmotes.

Amants de la natura, senderistes, muntanyencs i públic tant infantil com juvenil es citen aquí, a Molló Parc, públic pel qual s’han previst iniciatives educatives i culturals diverses. En aquest sentit, durant el recorregut i a través de diverses activitats, el visitant pot apreciar la flora, aprenent a distingir pins, roures, alzines, freixes, grèvols, alberedes, faigs, etc.; i a gaudir dels seus prats i de l’encant del bosc mixt del Pirineu.