En aquest apartat us deixem algunes de les preguntes que sovint ens feu arribar. Esperem que us serveixi com a guia abans de venir al parc i, si no trobeu resposta no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem el més aviat possible.

CAL FER RESERVA PRÈVIA?

No, no cal fer reserva prèvia ni comprar les entrades abans de venir al parc.

ON ÉS MOLLÓ?

situacio-mollo-parcMolló pertany a la província de Girona, a la comarca del Ripollès. Molló està situat a la Vall de Camprodon.

 • Des de Barcelona: 1h i 50 min
 • Des de Girona: 1h i 17 min
 • Des de Vic 59 min.
 • Des de Camprodon:9 min.

Si entreu en aquest enllaç podeu conèixer la distància i l’estona del vostre viatge:

 

Com hi vaig des de casa? (Google Maps)

 

COM ARRIBAR AL PARC AMB TRANSPORT PÚBLIC?

 • Des de Barcelona: amb tren (Renfe) fins a Ripoll i de Ripoll a Camprodon amb autobús (Teisa)
 • Des de Girona: Amb autobús fins a Olot i d’Olot a Camprodon també (Teisa)
 • Des de Camprodon consultar autobús Teisa. O bé en servei de taxi.

 

QUINS HORARIS I PREUS TÉ EL PARC?

Al següent apartat trobareu els horaris i tarifes del parc. Recordeu que dues hores abans de tancar les portes del parc, es tanca l’entrades.

 

EL PARC ESTÀ OBERT SEMPRE? TOTS ELS DIES DE L’ANY?

El parc està obert tots els dies de  l’any excepte els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener. La resta  de dies de l’any tant el cap de setmana com entre setmana està obert.

 

QUIN TEMPS FA?

Molló Parc no té un centre meteorològic privat, si voleu saber el temps que fa a Molló podeu consultar la predicció municipal a Meteocat, o bé el temps a Tv3 (Pirineu oriental). Al nostre web també trobareu un enllaç a la webcam de l’Ajuntament de Molló.

 

PODEM VENIR AMB COTXET?

Els camins són assequibles pels cotxets perquè els camins són suficientment amples i sense esgraons, però  el que sí que heu de tenir en compte, és que és un camí de terra, amb grava, pedres i algun tram irregular i un parell de pujades una mica fortes. No obstant, si voleu, el parc disposa d’un cotxet per a poder llogar, podeu fer la reserva en el següent enllaç  reserva cotxet.

 

EL PARC ÉS ACCESSIBLE PER PERSONES QUE VAN AMB CADIRA DE RODES?

No. Els camins són de terra i amb pedres i hi ha dues pujades fortes que serien de força dificultat  per persones que vagin amb una cadira de rodes normal. Si la cadira és 4×4, elèctrica i s’està acostumat a anar per muntanya sí. No obstant, si voleu, el parc disposa d’un vehicle a motor a disposició per a poder llogar el dia de la visita, podeu fer la reserva en el següent enllaç:  reserva vehicle a motor.

 

QUAN DURA LA VISITA?

La visita al parc s’acostuma a fer amb dues o tres hores,  considerant que és una visita lliure passejant i mirant els animals. Cadascú es marcarà el seu ritme podent estar al parc fins a l’hora de tancament.

 

ACCÉS AL PARC AMB AUTOCARAVANES, CARAVANES O VEHICLES LLARGS

L’accés a l’aparcament del parc té una corba molt tancada i que fa difícil la maniobra d’entrada i sortida, per això us informem que aquests tipus de vehicles tenen l’accés prohibit a l’aparcament de dintre el parc  i que el parc no disposa d’aparcament per aquest tipus de vehicles.

En cas de venir amb aquest tipus de vehicles, només us podem informar que als laterals de la carretera hi han alguns espais on les podrieu deixar (un abans d’arribar al trencant i un altre just després del trencant del parc d’aventura). En tots aquests casos llavors s’haurà de venir caminant per la vora de la carretera. Ho lamentem però en llocs d’alta muntanya no podem escollir gaire els accessos adaptant-nos sempre a la geografia del terreny en la mesura del possible.

 

QUAN HIVERNEN ELS ANIMALS?

Els únics animals que hivernen en el parc són les marmotes, comencen a mitjans d’octubre fins a mitjans d’abril. Si seguiu el nostre Facebook  o visiteu l’apartat de noticies del nostre web, avisem de seguida que es desperten.

L’únic que s’ha de tenir en compte és que els animals durant l’hivern estan menys actius.

 

PODEM DONAR MENJAR ALS ANIMALS?

Als únics animals que podeu donar menjar són les cabretes de la minigranja, però només el menjar autoritzat pel parc que el trobareu en un expenedor just al davant del seu recinte (50 cèntims la ració, aquest sistema fa que es reguli el menjar subministrat i ajuda al control alimentari als cuidadors).

L’altre especie animal que es pot alimentar són les marmotes, només durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, però aquestes només amb l’autorització del cuidador, sempre acompanyat d’un d’ells, subministrant l’aliment que ells us facilitaran i respectant les seves instruccions.

A la resta d’animals del parc no se’ls pot alimentar particularment sota cap concepte, ja que podria desencadenar actuacions no desitjables envers els mateixos visitants. A part, els animals han de tenir una dieta equilibrada i dirigida pel nutricionista i veterinari del parc, sempre controlada pels cuidadors. Tot i això podeu coincidir amb cuidadors que els alimenten durant la vostra visita, els quals podreu observar.

D’altra banda si voleu participar en el procés d’alimentació dels animals que habiten en el parc podeu reserva l’experiència “Cuidador per un dia” en la qual ajudareu i participareu en el procés diari que fan els nostres cuidadors en el maneig dels nostres animals.

 

ES VEUEN TOTS ELS ANIMALS?

El Molló Parc no podrà garantir mai la visualització del 100% dels animals:

   • Els animals viuen en caus, ells decidiran si volen estar dintre o fora del cau en el moment que el visitant passi.
   • Molló Parc prioritza en benestar dels animals, fet que entre altres implica que puguin fer el que ells desitgin en cada moment (menjar, dormir, descansar, jugar…). Per  tant és el visitant que ha de prendre consciència observant i posant atenció durant el recorregut.

 

D’ON PROVENEN ELS ANIMALS DEL PARC?

Els animals del parc provenen de:

   • De centres de recuperació de la Generalitat: són animals que han patit algun tipus de lesió en la naturalesa i no poden ser reintroduïts ja que no aconseguirien sobreviure.
   • Animals que arriben al parc provinents de centres de recuperació i que venen al parc a seguir un procés d’habituació per un posterior alliberament.
   • Animals que provenen d’altres parcs  que han estat criats en captivitat, han tingut una dependència llarga de l’ésser humà la qual fa difícil la seva reintroducció a la naturalesa per poder garantir-ne la supervivència.

 

POT VENIR LA NOSTRA MASCOTA?

No, no pot entrar cap mascota dins el recinte del parc per tal de garantir el benestar dels animals que hi habiten. Pels gossos, el parc gaudeix d’unes instal·lacions que per 4,00€ addicionals, l’animal estarà a l’ombra i amb aigua a disposició. Informeu-vos abans de fer la visita ja que les places són limitades.

 

PODEM PASSAR TOT EL DIA AL PARC?

Sí, podeu venir a primera hora, fer la visita al parc i quedar-vos a dinar al mateix parc i a la tarda podeu venir al Molló Parc Aventura per completar el dia.

 

PODEM PORTAR BEGUDES?

No es permet l’entrada de begudes al parc. Només està permés portar aigua durant el recorregut.

A les dues zones de pícnic hi ha màquina de begudes i servei de bar.

 

PODEM DINAR AL PARC?

Al parc hi ha dues zones de pícnic en les quals hi trobareu servei de bar. A l’entrada/sortida trobareu la zona de pícnic el miradors dels óssos, i a mig recorregut (1h-1,5h del principi del recorregut) trobareu la zona de pícnic del Riu.

Podeu consultar els horaris dels bars i les cafeteries en el següent enllaç.

 

ENS PODEM PORTAR EL DINAR DE CASA?

Sí tenint en compte que no es poden entrar begudes dintre el parc. Us podeu portar el dinar de casa i podeu menjar–vos-el en qualsevol de les dues zones de pícnic que estant proveïdes amb servei de bar o màquines dispensadors de begudes. Considerants que:

   • Zona de pícnic del Mirador dels óssos (Entrada/Sortida): es permet l’entrada de motxilles, cabassos i neveres amb entrepans, fruita…
   • Zona de pícnic del riu: només es permet l’entrada de motxilles i entrepans.

 

EN CAP DE LES DUES ZONES DE PÍCNIC ES PERMET L’ENTRADA DE BEGUDES