• ennaturat-mollo-parc3

ENNATURA’T 2016 al Molló Parc

Visita al Parc d’Animals amb guiatge personalitzat (ENNATURE’T 2016)

Pel amants dels animals i la natura us proposem fer la vista al Molló Parc d’Animals del Pirineu, a la Vall de Camprodon, acompanyats per un cuidador del parc que us explicarà totes les curiositats que li demaneu, i així també augmenteu les possibilitats de veure’ls tots i cadascun d’ells ja que els cuidadors coneixen bé les costums de tots els nostres animals (ossos, cérvols, daines, llops, linx,  llúdriga,etc.).

Activitat amb reserva prèvia obligatòria de 4 dies d’antelació mínim. La podeu fer per e-mail a info@molloparc.com.

  • Dies: 7 i 8 de maig
  • Hora d’inici de l’activitat: 10:30h.
  • Durada de l’activitat 2h

El pagament es farà abans de començar l’activitat a les taquilles del parc, per això es demana arribar 10 minuts abans de l’inici de l’activitat.

Què és ENNATURA’T?

ENNATURA’T, el festival de les activitats a la natura, t’ofereix durant tot el mes de maig la possibilitat de gaudir de més d’un centenar de propostes especialitzades i paquets turístics per descobrir la natura de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través de les activitats a l’aire lliure.

Així com una nova trobada Instagram your city el proper 7 de maig que es completa amb el concurs #InstaEnnaturat entre l’1 de maig i el 5 de juny on pot prendre-hi part  qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives amb les etiquetes #InstaEnnaturat #InCostaBrava #InPyrenees i que contribueixin a difondre els atractius i la diversitat naural en motiu de l’Ennatura’t i de la marca Costa Brava. A més de sensibilitzar i donar a conèixer la diversitat natural del territori des d’una vessant turística i sostenible.

Coneix ENNATURA’T a un click.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen + six =