Política de descomptes aplicables a les tarifes de Molló Parc

Molló parc aplica els següents descomptes en cada modalitat d’entrada.


entrada-mpanimals_cat

Descomptes per la  Visita al PARC D’ANIMALS

 

***

  • Nens menors de 3 anys: gratuït
  • Nens de família nombrosa: 50% descompte (ATENCIÓ: el descompte només s’aplicarà si l’infant va correctament documentat amb el carnet personal o familiar de família nombrosa i el DNI , en defecte d’aquest últim document s’acceptarà un document on consti nom complert i fotografia del membre en qüestió).
  • Adults discapacitats (mínim 33% de minusvàlia). El descompte s’aplicarà presentant la documentació acreditativa. El parc disposa d’una cadira Elèctrica per deixar al client.(Avisar amb  7 dies d’antelació per reservar).
  • Nens discapacitats (mínim 33% de minusvàlia). El descompte s’aplicarà presentant la documentació acreditativa. El parc disposa d’una cadira Elèctrica per deixar al client.(Avisar amb  7 dies d’antelació per reservar).


entrada-mpa-grups_cat

Descomptes per la  Visita al PARC D’ANIMALS en Grup i amb reserva feta.

A partir de 20 persones, per poder-se acollir a aquests preus és obligatori fer una reserva prèvia amb una antelació de 7 dies al dia de la visita.

***

  • Nens menors de 3 anys (màxim 4 nens per grup): gratuït
  • Adults discapacitats (mínim 33% de minusvàlida). El descompte s’aplicarà presentant la documentació acreditativa. El parc disposa d’una cadira Elèctrica per deixar al client.(Avisar amb amb 7 dies d’antelació per reservar).
  • Nens discapacitats (mínim 33% de minusvàlida). El descompte s’aplicarà presentant la documentació acreditativa. El parc disposa d’una cadira Elèctrica per deixar al client.(Avisar amb amb 7 dies d’antelació per reservar).

*A partir de 20 persones, per poder-se acollir a aquests preus és obligatori fer una reserva prèvia amb una antelació de 7 dies al dia de la visita.

Escoles i Agències contactar per possibles preus especials.


entrada-mpaventura_ca

Descomptes pel MOLLÓ PARC AVENTURA

 

***

Consulta els preus i descomptes per venir al Molló Parc Aventura aquí.

Els descomptes s’apliquen a l’entrada del Molló Parc aventura en cas que s’hagi visitat el Molló Parc animals el mateix dia i presentant el tiquet de l’entrada.